Lemony Snicket’ın yanlışlarla dolu dönüşü

Daniel Handler‘in müstearı olan Lemony Snicket, dört kitaplık yeni bir diziyle geri dönüyor. Little, Brown Yayınevi’nin Little, Brown Books for Young Readers (Genç Okurlar için Little, Brown Kitapları) markası kapsamında yayımlanacak ve Snicket’ın çocukluğunun “otobiyografik bir anlatımı”nı içerecek olan dizinin adı All the Wrong Questions (Hep Yanlış Sorular). İllüstrasyonlardaysa grafik roman yazarı Seth’in imzası olacak.

Dizinin ilk kitabı Who Could That Be at This Hour? (Bu Saate Kim Olabilir ki?); 2012’nin Ekim ayında 1 milyonluk bir baskıyla yayımlanıyor. Talihsiz Serüvenler Dizisi‘nin 60 milyondan fazla sattığı göz önünde bulundurulursa durum biraz daha normal karşılanılabilir. Kitabın tanıtımından:

Yıldızı sönmekte olan bir kasabada, tanıdığı ya da güvendiği herkesten uzak geçirdiği gençliğinde yaşanan olayları anlatan Snicket, kimsenin varlığından haberdar olmadığı bir kuruluştaki çıraklık deneyimlerini kaleme alıyor. Burada çalışırken Snicket bir dizi soru sormaya başlıyor — ve bunlar, aklına bile getirmemesi gereken, yanlış sorular. Bu Saate Kim Olabilir ki?, Snicket’ın ilk yanlış sorusunun anlatısı.

Talihsiz Serüvenler Dizisi‘ni Türkçede Doğan Egmont Yayıncılık yayımlıyor. All the Wrong Questions‘ı da şüphesiz kısa sürede listelerinde görürüz. (GalleyCat aracılığıyla.)

Website | + posts

Lemony Snicket’ın yanlışlarla dolu dönüşü” üzerine 2 yorum

  1. Acaba ne zaman çıkacak bilginiz var mı? İnternette de hiçbir şey yazmıyor? Bu bilgiyi nereden edindiniz?

Bir Cevap Yazın