Ezeli düşmanlar: Jimmy Kimmel ve Matt Damon

kimmeldamonGeçtiğimiz hafta bakınız aracılığıyla, Amerikan televizyon programı sunucusu Jimmy Kimmel‘ın son çalışması olan Movie: The Movie‘nin (Film: Film) “fragman”ını izledik. Kimmel her Oscar döneminde Hollywood ya da film yıldızlarıyla ilgili, severek izlediğimiz bu tür parodi çalışmaları yapıyor. Son yıllarda bunların hepsinde Matt Damon‘la ilgili öyle eğlenceli bir tartışma sahnesi (ve Ben Affleck‘le ilgili öyle eğlenceli bir aşk sahnesi) yer alıyor ki, kaçıranlar için ikilinin arasındaki çekişmenin videolarla bir özetini sunmaya karar verdik. Huzurlarınızda ezeli düşmanlar, Kimmel ve Damon:

.

Başlangıç

* Her şey, Kimmel’ın bir şaka olarak programın sonunda “Matt Damon’dan özür diliyoruz, vaktimiz kalmadı,” demesiyle başlıyor. Kimmel aslında, son konuğa sıra gelmeden vakti dolan programlarla dalga geçiyor; her ne hikmetse bunu Matt Damon’la yapmaya karar vermiş. Nihayetinde bir gün Damon gerçekten son konuk olarak programa çıkıyor. Ve beklenildiğin üzere, Kimmel tekrar “Ne yazık ki hiç vaktimiz kalmadı,” diyor — üstelik bu sefer adamın suratına! Damon tamamen çıldırıyor, suratı kızarıp bozarana kadar küfürler saydırıyor. (Ben ilk izlediğimde çok korkmuştum, ancak sonradan gerçek olmadığını anladım.)

.

Sevgilinin İhaneti

* Bir süre sonra, Kimmel’ın o zamanki sevgilisi, komedyen Sarah Silverman şova çıkarak, Damon’la düzüştüğünü ilan eden bir kliple Kimmel’a “sürpriz” yapıyor. Videoda Silverman’la Damon uzun bir süre şarkı söyledikten sonra Damon “Üzgünüm Jimmy, vaktimiz kalmadı,” diyerek lafı gediğine koyuyor.

.

İntikam 

* Bu tür bir ihanetin altına kalacak bir adam olmayan Kimmel, yine kendi programında yayınladığı bir kliple, Damon’la Silverman’a Ben Affleck’i düzdüğünü açıklıyor. Üstelik arkasında destekçi olarak Brad Pitt, Harrison Ford, Cameron Diaz gibi onlarca ünlüyle! (Ford’un bu tür şakalardan hoşlandığını buradan anlamıştık zaten.)

.

Seni İşinden Ederim

* Bu sırada Silverman’la Kimmel ayrıldığından olsa gerek, Silverman’la ilgili sevgili atışmaları bitiyor. Fakat Kimmel bu sefer de Damon’ı kendi filmi The Bourne Ultimatum‘dan kovup yerine dostu Guillermo’yu getiriyor.

.

Yakışıklıyım, Yakışıklısın

* Damon-Kimmel nefreti ile Kimmel-Affleck aşkı, “The Handsome Men’s Club” (Yakışıklı Erkekler Kulübü) adlı çalışmada son sürat devam ediyor — bu sefer işin içinde yine birçok ünlünün yanı sıra Affleck’in eşi Jennifer Garner da var!

.

Yüzyılın Filmi: Film

* Ve nihayetinde, Movie: The Movie için devasa bir üzüm salkımı kostümüne bürünen Damon, sahnelerinin filmden kesileceğini öğreniyor.

.

GÜNCELLEME (5 Eylül 2014):

İntikam

* Artık canına tak eden Damon, 2013’ün ocak ayında intikamını alıyor.

Website | + posts

Ezeli düşmanlar: Jimmy Kimmel ve Matt Damon” üzerine 4 yorum

Bir Cevap Yazın