En büyük eşek şakacısı: George Clooney

Bugün 1 Nisan. Biz kahkaha atmayı çok sevsek de eşek şakalarından pek hoşlanmadığımız için bugün meydanı, birkaç gün önce filmlerde yediği yemeklerle gündeme getirdiğimiz Brad Pitt gibi şakacılığıyla tanınan George Clooney‘ye bırakmaya karar verdik. İşte Clooney’nin en çok sevdiği eşek şakalarından bazıları:

Clooney’den sevgilerle

Bir gün arabasıyla yolda giderken birinin çöpe attığı kocaman, gerçekten çirkin bir resmi görüp alıyor Clooney. Sonra altına imzasını atıp çerçeveletiyor. Bundan sonra bir yıl boyunca arkadaşı Richard Kind ne zaman bir şey yapmak istese “Olmaz, resim kursum var,” yanıtını veriyor. Sonunda “Hocam benimle hep gurur duyuyordu, ama ikimizin de hoşuna giden ilk tablom bu oldu,” diyerek resmi Kind’a hediye ediyor. Gerçeklerden bihaber olan dost, resmi tam iki yıl boyunca salonunun baş köşesinde asılı tutuyor.

Arabada ufak penis var

Ocean’s 12 filminde Brad Pitt tüm İtalyan ekibe İtalyanca bir not göndererek, Clooney’nin bu zor role hazırlanabilmesi için olabildiğince az rahatsız edilmesi gerektiğini, kendisine yalnızca Danny ya da Mr. Ocean olarak hitap edilmesini rica ettiğini söylüyor. Normalde setin en dostane insanı olan Clooney’nin yanında iki hafta boyunca diken üstünde yürüyor tüm ekip. Bunun üzerine Clooney Pitt’in arabasının arkasına “Geyim ve oy veriyorum” ile “Arabada ufak penis var” diye etiketler yapıştırıyor. “İnsanların o Brad Pitt olduğu için sürekli korna çaldıklarını zannederek o da korna çalıp el sallıyordu,” diyor Matt Damon.

Beli genişleyip duruyor

Matt Damon’ın da şakalardan hoşlandığını Jimmy Kimmel’la arasındaki atışmadan biliyoruz. Oyuncu bir basın mensubuna Clooney’nin kesinlikle gey olduğunu söyledikten sonra Clooney intikam planlarına girişmiş. Damon’ı, bir rol için kilo vermeye çalıştığı bir dönemde Como’daki villasında ağırlayarak her gün bir terzinin ölçülerini almasını sağlamış. Sıkı bir rejim yapan Damon nasıl da kilo vermek yerine aldığını bir türlü çözememiş.

Uzun planlar

2009’daki bir basın konferansında gazeteci kılığında salona girmiş olan bir adam mikrofonu eline aldıktan sonra soyunmuş ve “Seni seviyorum Clooney, ne olur benim ol!” diye haykırmaya başlamıştı. O zamanlar biz de çoğunluk gibi bunu gerçek sanmıştık. Oysa bu, Damon’la Pitt’in ortak bir şakasıymış. İntikam almayı seven Clooney, geçtiğimiz günlerde Pitt için iki yıldır bir şaka hazırlamakta olduğunu ve bunla yıldızın kariyerini yok etme ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.

——

Daha uzun bir listeye buradan ulaşabilirsiniz. Aslında Clooney’nin şakalarını araştırırken ilk ve en çok karşımıza çıkanı, bir kedinin kum kutusunu içeriyordu. Biz kaldıramakta biraz zorlandığımız için burada paylaşmıyoruz, ama tuvalet şakalarından hoşlanıyorsanız Clooney’nin hikâyesini kendisinin anlatmasını buradan izleyebilirsiniz.

Website | + posts

En büyük eşek şakacısı: George Clooney” üzerine 2 yorum

Bir Cevap Yazın