Haftadan Kalanlar // 20-26 Ağustos 2012

Haftadan Kalanlar adlı bölümümüze hoş geldiniz. Adından da anlaşılabileceği üzere, bu köşede haftadan kalanları, okuyup da blog yazısına uzamayanları, bir tweet’e sığmayanları, bir arada daha mı güzel dururlar dediklerimizi sizlerle paylaşacağız.

* Arkitera, İstanbul Karaköy Meydanı’nın ve civardaki caddelerin yenileneceğini duyurdu. Bankalar Caddesi de dahil olmak üzere çeşitli yollar sırayla tam 60 gün trafiğe kapatılacak, trafik çoğunlukla Kuledibi’nden Şişhane’ye uzanan Büyük Hendek Caddesi’ne yönlendirilecekmiş. Şoförlere sabır diliyoruz, altyapı çalışması adı altında tarihi bölgenin dokusunu bozmayacaklarını umuyoruz.
* Trafik ve sabır demişken, sinirlenip de ortalığı yıkıp dökmek isteyenler, ama efendiliklerinden kendilerine hâkim olanlar: Zach Prewitt hazırladığı, filmlerdeki sinir krizi sahneleri videosuna buyurun.
* Homer Simpson’ın İngilizce sözlüğe giren, meşhur “D’oh!”sunun nasıl ortaya çıktığını merak ediyorsanız, seslendiricisi Dan Castellaneta‘nın verdiği röportaja göz atabilirsiniz.

Website | + posts

Bir Cevap Yazın