Dave Mustaine Obama’dan neden tiksiniyor?

Megadeth, heavy metal dünyasının önemli gruplarından biri. Grubun kurucusu ve lideri Dave Mustaine de saygıdeğer bir müzisyen olarak tanınmakta. Ancak Mustaine’in yakın geçmişe kadar bilinmeyen yönü ise, oldukça koyu bir cumhuriyetçi olması ve şu andaki ABD başkanı Obama’dan hiç hazzetmemesi. Blabbermouth sitesine göre, Mustaine, geçtiğimiz günlerde Kanada’da yayınlanan bir televizyon programında, Obama’nın doğum sertifikasının sahte olduğunu ve ABD başkanının Amerika dışında bir yerlerde doğduğundan emin olduğunu da ifade etmiş.

Cumhuriyetçilere olan sevgisini geçtiğimiz şubat ayında bir müzik dergisine verdiği mülakatta da sergileyen ünlü müzisyen, cumhuriyetçilerin başkan adayı seçimine katılan Rick Santorum’u yere göğe konduramamış; diğer cumhuriyetçi aday adaylarına ise mesafeli durmuştu. Yine de herhangi bir cumhuriyetçiyi her şartta Obama’ya tercih edeceğini söylemekten de geri durmamıştı.

Mustaine, komplo teorileriyle ünlü bir radyocu olan Alex Jones’la yaptığı söyleşide de Obama’ya yüklenmekten geri durmadı. “O makama saygım var ve o benim başkanım ama kişilik olarak ondan tiksiniyorum,” şeklinde konuştu. Michelle Obama’nın bir davette giydiği siyah üzerinde iki kırmızı üçgen bulunan elbisesi içinde ters dönmüş bir kara dul örümceği gibi göründüğünü söyleyen Mustaine, bunun bir sembol olduğunu, böyle bir davette, bunun gibi bir elbise giymenin tek amacının, bir mesaj iletmek olduğunu iddia etti.

Mustaine’in son çıkışı, Singapur’da verdiği yakın tarihli bir konserde oldu. Konser sırasında mikrofonu alıp, son günlerde Amerika’da gerçekleşen silahlı saldırılar ve getirilmesi planlanan silah yasağı hakkındaki görüşlerini bildirdi. Mustaine’e göre Obama’nın tavrı, geçtiğimiz temmuz ayında son Batman filminin Colorado’daki galasında yaşanan katliamı hazırlamış.

Mustaine, Amerika’nın yoluna bu şekilde devam etmesi halinde, kendine yaşayacak başka bir yer bulmayı düşüneceğini, çünkü ülkesinin giderek bir Nazi Amerika’sına dönüşmekte olduğunu söylemiş. Mustaine’in hararetle desteklediği cumhuriyetçilerin son iktidar döneminde 11 Eylül saldırıları gerçekleşmiş, Irak ve Afganistan işgalinde milyonlarca insan öldürülmüştü.

Optimusminimus, kendini gezdirmekten yorulup ruhunu gezdirmeyi tercih eden, asgari müşterekler arayışında, tembel bir hoş seda düşkünüdür.

Website | + posts

Dave Mustaine Obama’dan neden tiksiniyor?” üzerine 3 yorum

  1. Ne olursa olsun ben onu çok seviyorum. Herkesten herşeyden çok seviyorum. Onu görünce baştan aşağı sevgi abidesi oluyorum. Ben herkesi sevmem genelde. Ama onu çok çok çok çok çok seviyorum.

  2. Mustaine’i severim ama, bu tavriyla sanki turk olsa akp’li olacak izlenimi yaratti

  3. […] ABD başkanlık seçimleri yaklaşmakta ve ABD kamuoyunu etkilemek üzere cumuriyetçiler ile demokratlar kıyasıya kapışmaktalar. Bilindiği üzere cumhuriyetçiler, Obama’nın karşısına, George W. Bush benzeri politikaları savunmakta olan Mitt Romney’yi çıkartmış durumda. Daha önce Megadeth’in lideri Dave Mustaine’in Obama ve Romney konusundaki görüşlerine yer vermiştik. […]

Bir Cevap Yazın