Haftanın Eğlencesi: Tarihe damgasını vuran bıyıklar

Kasım ayı, başta Amerika olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde Movember hareketine ev sahipliği yapıyor. Moustache, yani bıyık ile November, yani kasım kelimelerinin birleşiminden oluşan Movember dahilinde, erkekler prostat ve testis kanserine dikkat çekmek için bıyık bırakıyorlar. Hareketle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Çok sevdiğimiz Flavorwire, Movember‘ın şerefine tarihe damgasını vuran on bıyığa yer vermiş. Biz bir numarayı tahmin etmekte oldukça zorlandık. Liste daha da uzatılabilir tabii — sizin önerilerinizi de yorumlara bekliyoruz.

Teddy Roosevelt

Kayzer I. Wilhelm

 

 

Cengiz Han
Pancho Villa

 

Joshua Chamberlain

 

Walter Cronkite

 

Wyatt Earp

 

Friedrich Nietzsche

 

William Taft

 

Salvador Dalí

 

Website | + posts

Haftanın Eğlencesi: Tarihe damgasını vuran bıyıklar” üzerine 3 yorum

  1. […] Tarihe damgasını vuran bıyıkları sizlerle paylaşırken belirttiğimiz üzere, geçtiğimiz ay Movember‘dı. Erkekler prostat ve testis kanserine dikkat çekmek için bıyık bırakılan kasım ayını geride bıraktık, yine de Wes Montgomery imzalı bu Superstaches (Süper bıyıklar) dizisiyle Movember hareketine son bir kere şapka çıkartmak istedik. Kendi deyimiyle, “Biraz daha zarifleşen meşhur karakterler”den oluşan bu diziye biz bayıldık (özellikle de Süpermen’in kirli sakallarına); sizin düşüncelerinizi de yorumlara bekliyoruz. […]

Bir Cevap Yazın