Oscar’lar: Kaybedenlerin de kazandığı ödül töreni

hero460_oscarsMalum, geçtiğimiz pazar Oscar’lar dağıtıldı. Törenin genel olarak pek heyecan verici olduğu söylenemezdi: Sunucu Seth MacFarlane ırkçı şakalarıyla eleştirilirken, ödülleri alan isimlerde de herhangi büyük bir sürpriz yaşanmadı. Geceye damgasını vuranın Daniel Day-Lewis’in esprileri olduğunu düşüneneler de var. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü üç kere kazanan ilk oyuncu olan Day-Lewis’in konuşmasını buradan izleyebilirsiniz.

Ama pazar günü Oscar kazanamayanlar evlerine eli boş döndü diye sakın üzülmeyin. Tüm adaylara dağıtılan hediye sepetinde öyle ürünler var ki, bir şey kaybetmekten söz etmeyi güçleştiriyor. Los Angeles’lı bir pazarlama şirketi olan Distinctive Assets‘in sahibi Lash Fary tarafından hazırlanan sepette güzellik ürünlerinden kıyafetlere, diet programlarından tropik tatillere kadar yok yok. İşte bu yılki 50 bin dolarlık (geçen yıla göre 10 bin dolar daha ucuz!) sepetteki hediyelerden bazıları. (Time NewsFeed aracılığıyla.)

1. Avustralya Tatili

12 bin dolar değerindeki bu tatil, arzu eden adayları ya Kertenkele Adası‘na ya da El Questro Homestead‘e götürüyor.

2. Vampir Usülü Yüz Germe

5000 dolar değerindeki bu operasyon, Hollywood’un vampir takıntısından esinlenilmiş. Vampire Facelift, kendi kanınızdan alınan plazmalarla cildinizdeki kolajenleri yeniliyor.

3. Heathrow Havaalanı VIP

1800 dolar değerindeki bu hediye, Heathrow Havaalanı işkencesini çekenlerin bir numaları kıskançlık ürünü olacaktır. Normalde kraliyet ailesine ve diplomatlara has bu VIP servisinde konukların terminale, check-in kuyruklarına, pasaport sıralarına, kontrole girmesi gerekmiyor, bir limuzinle hop diye uçaklarına götürülüyorlar.

4. Kilo Verme Kampı

1400 dolar değerindeki bu hediyeyle Hollywood kürdan inceliğindeki vücutlardan vazgeçmeyeceğini gösteriyor. Live In Fitness Enterprise‘taki bir haftalık kampta özel antreman koçunuzla günde yedi saat çalışıyor, üstüne harika yemekler yiyor, dilerseniz spa’ya gidiyor ve dilerseniz yemek kurslarına katılabiliyorsunuz.

5. Hawaii Tatili

2000 dolar değerindeki bu tatil, paketteki kıskanacağımız ikinci hediye. The Koloa Landing at Poipo Beach adlı beş yıldızlı otelin iki odalı lüks villasında beş gecelik bir tatil… Çünkü 12 bin dolarlık bir Avustralya tatili hiçbir zaman yeterli değildir.

6. Naked Prezervatifleri

20 dolarlık bu prezervatifler, artık her şeyin bir “lüks” versiyonunun olduğunun kanıtı. Yine de akademinin adayların yalnızca estetiğiyle değil de sağlığıyla da ilgilenmesine… hoş denilebilir belki?

7. Seyie Tasarım Danışmanlığı

7400 dolar değerindeki bu iç tasarım danışmanlığı, evde Oscar’ını koyacak yer arayanlara da, evin Oscar’sızlığını gizlemek isteyenlere de ideal. Danışmanlık, Los Angeles’lı Seyie Designs tarafından sunuluyor.

8. Akupunkturcu ve Beslenme Uzmanı

600 dolar değerindeki bu hediye, ölümsüz bir vampire benzemek için yüz gerdirmek istemeyenlere hitap ediyor. Santa Monica’daki üstat Heather Lousbury‘nin Coldplay, Tori Spelling ve Carmen Electra gibi ünlüleri tedavi ettiği söyleniyor.

9. Dukan Dieti

411,96 dolar değerindeki bu hediyede adaylar The Essential Guide to the Dukan Diet adlı kitabın yanı sıra Dr. Pierre Dukan’ın önerdiği yiyeceklerden de alıyorlar. Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın da düğün öncesi Dukan Dieti uygulayarak zayıfladığı tahmin ediliyor.

Website | + posts

Oscar’lar: Kaybedenlerin de kazandığı ödül töreni” üzerine bir yorum

Bir Cevap Yazın