Haftadan Kalanlar // 25 Şubat-2 Mart 2013

Haftadan Kalanlar adlı bölümümüze hoş geldiniz. Adından da anlaşılabileceği üzere, bu köşede haftadan kalanları, okuyup da blog yazısına uzamayanları, bir tweet’e sığmayanları, bir arada daha mı güzel dururlar dediklerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

 sherlockholmes* Özellikle Platonov çevirileriyle tanınan ödüllü çevirmen Günay Çetao Kızılırmak, hem kendi şiirlerini hem de Rusçadan çevirdiği başka şiirleri içeren bir bloğun sahibiymiş. Biz bu keşfin heyecanı içindeyiz, meraklısına tavsiye ediyoruz.

* David Bowie’nin “The Stars (Are Out Tonight)” adlı son single‘ının Tilda Swinton’lı klibi internette fıldır fıldır dönmekte. Bir de bizden gelsin.

* Spor yapamamanız tembellikten mi yoksa vücut kimyanızdan mı kaynaklanıyor? İşte spor salonuna gitmemek için bir bahane daha! (GMA aracılığıyla.)

* Bu hafta Sherlock’un resimli, açıklamalı dipnotlu özel bir edisyonunun ilk cildinin nihayet Türkçede çıkacağını müjdelemiştik. Kitabın kapağını yanda görebilirsiniz. Önümüzdeki hafta heyecan verici edebiyat haberleri devam ediyor olacak. Ayrıca Koltukname ailesi olarak başka başka müjdelerimiz de var. Takibe devam!

Website | + posts

Haftadan Kalanlar // 25 Şubat-2 Mart 2013” üzerine 3 yorum

Bir Cevap Yazın