Haftanın Eğlencesi: Meşhur yazarlardan sarhoş mesajlar

The Paris Review‘dan Jessie Gaynor, ünlü yazarların sarhoşken ne gibi mesajlar atacaklarını hayal etmiş ve hayalini –bir istisna hariç– iPhone’lara resmederek canlandırmış. Bizim burada ve burada gördüğümüz resimlerin tamamını aşağıda çevirileriyle bulabilirsiniz. Şahsen en çok Roald Dahl’ın mesajından hoşlandık. Sizin en sevdiğiniz yazar ve/veya mesajları da yorumlara bekliyoruz.

Yazarların gerçek sarhoş hallerini merak edenleri de buraya alalım.

Document1
Geri gel! / Geri mi? / Bara! / Orayı hatırlıyorum… / Evet, 45 dakika önce tuvalete gittin. / Geri gel. / Gelemem. / Ee… İyi msn? / Odanın dönmeyi bırakmasını bekliyorum.

Document1
Kokteyl saatinde tapınmaya gidiyorsun / Bir pazar meyanesi görüyorsun / Rue de Rivoli neşe yeri / Sabahleyin / Pazartesi / Kazak / Ağız / Veriyor / Acı / Ih / Ih / Bir daha / Martini asla

Document1

Document1
Gelsene! / Belki hemen?? / Dün gece için özür dilerim — o diğer Borges’ti. / O mesajı atan hangi Borges’ti, çok iyi biliyorum.
Document1
Ah! Derin bir uykuda tatlı bir mesaj yazdım. Heyhat! Taco Bell aklımı çeldi ve kelimelerim güzel bir tabureye dağılan kıyma parçaları gibi dağıldı! / Bana dün akşam bir mesaj yolladın. / Taco’larla ilgili.
Document1
Ben geldim. İçki siparişi vereyim mi? / Bir şekerli pastil, fare derisi tonik, Henrik’in Bıyık Yumuşatıcısı, Heperik Meyve Püresi, McGiddy’nin Albino Birası, abanoz votka, en saf musluk suyu, Üç Penilik Bakır Merhem, mavi Etrüsk şarabı ve maden suyu, sevimsiz bir okul müdürünün bastonuyla karıştırılmış olsun. Sek. / Tamam, viski söylüyorum.
Document1
Kafayı buluyorum… Kafayı buluyorum… Bu mesajı alırsan yardımını bekliyorum. Sarı içkiler daha genç bir adama uygun. $@ / (Tüh.) / Dalgınlıkla düştüm çöp kovasını. / Sarı içkiler hiçbir adama uygun değil.
Document1
BEDAVA BİR iPad ayırma hakkı kazandınız! Ödülünüzü almak için benimle Dubai’de 2 şişe Maalox, bir tane de antik kuş kafesiyle buluşun!!! / Gerçekten spam olmaması yine de sinir bozmadığı anlamına gelmiyor…
gaynor_celan_texts
Yelkenlimle viski nehrinde süzülüyorum: kokulu bir arka sokakta, cüzdanım cebimin pençesinden kaçtı.
gaynor_cheever_texts
6:32’deki golf arabasının yedi kadeh cin içmek için çok hoş bir yer olduğunu düşünmüşümdür hep. Hiçbir şey ciddi değil ama şapkamın içine kusuyorum. Şapkamın içine kusuyorum.
gaynor_danbrown_texts1
1. Bu bir “yoklama” mesajıdır. / 2. Duygusal ağırlığı olmayan cinsel bir birliktelik için bana SMS yolladığını mı söylemek istiyorsun? / 3. Aynen öyle demek istiyorum.
gaynor_dickinson_texts
Başta… sevindim… barmenin son… çağrısında… Ah! Daha fazla yok… Ne demek istediğini… yanlış anlamışım… / Dışarı mı çıktın???
gaynor_roth_texts1
Narthan partiye HAZIR!!! Uuuuu / Kendinden dördüncü tekil şahıs olarak bahsetmeyi bırak artık.
gaynor_sappho_texts
Uzo ya da… … Çılgınca! Çok fazla… … Düştüm.
gaynor_stein_texts1
Sarhoş oldum ya da üçten beri içiyorum ya da üçteki bu içme işinden beri sarhoş oldum ya da bu üç çünkü bu insanın içtiğinden beri sarhoş ettiği bir üç. Cidden, çok kötü haldeyim. Gelip alabilir misin beni?
gaynor_wordsworth_texts
Sevgili kardeşim, ah! Üç şişenin dibine vurdum / Sonra da bu güzel ağacın altında bayılıverdim. / Yine mi? / Daha önceki hüzünlü bir tepeydi.

 

Website | + posts

Haftanın Eğlencesi: Meşhur yazarlardan sarhoş mesajlar” üzerine bir yorum

Bir Cevap Yazın