Haftadan Kalanlar // 13-19 Temmuz 2015

Herkese mutlu bayramlar. Bu bayram pazarında ister bir tatil yöresinde ister evinizde ister bir kafe/lokanta/çaycıda güzel güzel dinlenirken göz atmanız için haftadan kalan kısa notlarımız işte şöyle:

origami-pot-plant-grows-studio-ayaskan-1* Dünyanın en yaşlı insanı 116. doğum gününü kutlamış bulunuyor! 1899 yılında –19. yüzyılda!– doğmuş olan Amerikalı Susannah Mushatt, böylece Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Yemek yemeyi çok sevdiği söylenen Mushatt’in neler hissettiğini, neler düşündüğünü gerçekten merak ediyoruz…

* Bitkiniz büyüdükçe şekil değiştirip genişleyen origami saksılar, evin içini yeşillendirme projeleriyle uğraşanlar için ideal. Hem estetik hem pratik hem de üç yerine tek saksı kullanıldığı için çevre dostu!

* Fellini’nin klasik filmi, La Dolce Vita, Hollywood tarafından günümüze uyarlanıyor. Huffington Post’tan Erin Whitney’nin dediği gibi, birinin şu Hollywood’a haddini bildirmesi lazım.

* Kafa insanı mısınız, yürek insanı mı? “‘Benlik’ sizce kalpte midir yoksa beyinde mi?” sorusuna verdiğiniz yanıt, kişiliğinizle ilgili birçok konuya ışık tutabiliyor. Ayrıntılar burada.

Website | + posts

Haftadan Kalanlar // 13-19 Temmuz 2015” üzerine bir yorum

Bir Cevap Yazın