Joseph Gordon-Levitt yönetmen koltuğunda

Manic ve Tenin Gizemi filmleriyle gönüllerimizi fethettikten sonra Inception‘la tansiyonumuzu iyice yükselten Joseph Gordon-Levitt, hitRECord’daki sayfasında (bu, yakında “Tanışınız:” bölümümüzde tanışacağınız bir site) yayınladığı videoda ilk defa uzun metrajlı bir film için yönetmen koltuğuna oturacağını açıkladı. Filmin senaryosunu da kendisi yazmış olan Gordon-Levitt, aynı zamanda başrol oyuncusu olacak. Gordon-Levitt’in karşısındaysa Scarlett Johansson rol alacak — Prestijde (ve daha birçok yapımda) olduğu gibi filmin mükemmel olmasının önündeki tek engel olmayacağını umuyoruz… Bakınız’ın konuyla ilgili haberine göre:

Joseph Gordon-Levitt’i bu sene dört önemli filmde izleyeceğiz. Christopher Nolan’ın Batman serisine noktayı koyduğu The Dark Knight Rises, David Koepp’in yönettiği gerilim filmi Premium Rush, Rian Johnson’ın çektiği bilim-kurgu Looper, Steven Spielberg’in yeni biyografik filmi Lincoln ve Quentin Tarantino’nun westerni Django Unchained. Aktörün bu seneye damgasını vuracağı aşikar.

Oyuncunun ilk yönetmenlik denemesi bir komedi filmi olacak ve çekimler nisanda başlayacak. Sabırsızlananlar bu sırada farklı bir çalışma için Morgan and Destiny’s Eleventeenth Date: The Zeppelin Zoo‘yu izleyebilir.

Website | + posts

Joseph Gordon-Levitt yönetmen koltuğunda” üzerine bir yorum

  1. […] Joseph Gordon-Levitt bu yıl senaryosunu kendi yazdığı bir film için yönetmenlik koltuğuna otu…. Bu yetenekli adamla ilgili gelişmeleri kendi ağzından takip etmek isteyenler RegularJOE’nun Tumblr sitesine buradan ulaşabilirler. Son olarak, hitRECord’un hoşumuza giden iki çalışmasını aşağıda bulabilirsiniz. […]

Bir Cevap Yazın