Haftadan Kalanlar // 15-21 Nisan 2013

Haftadan Kalanlar adlı bölümümüze hoş geldiniz. Adından da anlaşılabileceği üzere, bu köşede haftadan kalanları, okuyup da blog yazısına uzamayanları, bir tweet’e sığmayanları, bir arada daha mı güzel dururlar dediklerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

* Koltukname bu hafta Londra Kitap Fuarı’nı Twitter üzerinden canlı olarak bildirdi. Ayrıca fuarın günlük özetlerine ve fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.

* 23 Nisan, Dünya Kitap Günü imiş. Kitaplarla arası olmayan tanıdıklarınıza kitap sevdirmek isterseniz, onlara ya Kolektif Kitap’ın Grafik Kanon‘larından birini ya da Everest Yayınları’nın Açıklamalı Notlarıyla Sherlock Holmes, I. Cilt‘ini hediye etmenizi öneririz.

* Doğan Medya Grubu’nun üyesi olan “megastore” D&R’ın, EBİ bünyesinde bulunan İdefix, Prefix, Hesapkitap ve SabitFikir‘i satın aldığı kesinleşti. Yetkililer, daha önceki satış haberinin doğru olmadığını söylemiş, konuşmaların devam ettiğini belirtmişti. D&R, İdefix’i 11,5 milyon TL’ye almış bulunuyor. Türkiye’nin en popüler online kitapçısında ve en çok rağbet gören edebiyat dergilerinden birinde ne tür değişikliklerle karşılaşacağımızı (değişikliklerle karşılaşıp karşılaşmayacağımızı) bekleyip göreceğiz.

Friends dizisi hayranlarına büyük müjde: Dizi, son bir sezon için geri dönüyor! Evet, yanlış duymadınız, son bir bölüm değil, tam bir sezon. Sezonun yayını 2014’te başlayacakmış, ancak özgün kadronun tamamının teklifi kabul edip etmediği henüz belirsiz. Ne yazık ki dizinin yapımcılarından Marta Kauffman haberi yalanlamış. Uyarılar için takipçilerimize teşekkür ederiz.

Website | + posts

Haftadan Kalanlar // 15-21 Nisan 2013” üzerine bir yorum

Bir Cevap Yazın